Szubkultúr

Szaró róka helyett ilyen is lehetne Vuk

2014. július 25. - Succubus

Megvan mindenkinek a hóban szaró rókás Vuk-borító, nem? Értem én, hogy szegény Vuk is csak egy állat, az állatok pedig, akárcsak az emberek, néha bizony elvégzik a kis és nagy dolgukat. De erről szól a könyv? Vajon Fekete István egy hóban szaró rókát képzelt a borítóra, amikor megírta a történetet? Ki tudja... A könyv szerkesztői mindenesetre úgy gondolták, hogy Vuknak nincs takargatnivalója, és ha kell, bátran könnyíthet magán, akár a könyvborítón is, betekintést engedve az olvasóknak a legintimebb pillanataiba is. Vagy csak szarik az egészre? És miért nem rókázó róka került a borítóra, nem lenne sokkal stílszerűbb? Ezekre a kérdésekre minden bizonnyal most nem kapunk választ, ellenben annyi nagyszerű rókás kép érhető el a neten, mint azt az alábbi válogatásban is láthatjátok, hogy a következő kiadásra még nem késő jobb fotót választani. 

21-fox-pictures.jpg

30-fox-pictures.jpg

22-fox-pictures.jpg

29-fox-pictures.jpg

15-fox-pictures.jpg

31-fox-pictures.jpg

11-fox-pictures.jpg

26-fox-pictures.jpg

 

25-fox-pictures.jpg

14-fox-pictures.jpg

28-fox-pictures.jpg

27-fox-pictures.jpg

24-fox-pictures.jpg

7-fox-pictures.jpg

5-fox-pictures.jpg

6-fox-pictures.jpg

10-fox-pictures (1).jpg

8-fox-pictures.jpg

2-fox-pictures.jpg

4-fox-pictures.jpg

1-fox-pictures.jpg

3-fox-pictures.jpg

Vuk olyan menő is lehetett volna, mint a fenti képeken szereplő állatok. De nem olyan lett, hanem ilyen:

6511492_7cfabd3ffeafd248cca0b8d864a9f321_wm.jpg

Ha valakinek kétségei támadnának azzal kapcsolatban, hogy a képen lévő róka valóban éppen a belei tartalmát üríti-e, ezen a linken meggyőződhet róla, hogy bizony ez a póz nem lehet más. Nézegessen kedve szerint további szaró rókákat itt!

 

Képek forrása: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr86544493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ogretheone 2014.07.25. 21:48:57

Én azt sem értem, hogy miért kell ilyen unalmas beállítású valódi képnek lennie? Ez olvasmány gyerekeknek megszemélyesített rókákról, miért nem valami rajz van rajta?
süti beállítások módosítása