Szubkultúr

A fotósok 30 különböző típusa

2018. augusztus 28. - Succubus

Az okostelefonok korában már mindenki fotósnak hiheti magát, azonban akadnak még olyanok, akiknek ez a szakmájuk és a fotózás jelenti a megélhetést, vagy ha csupán hobbiként is űzik a fényképezést, már kitanulták annak minden csínját-bínját és profin kezelik a masinájukat.

Ám fotós és fotós között óriási különbség lehet, egy paparazzo és egy divatfotós például egészen máshogy kezeli a kamerát, de egy sajtófotós és egy reklámfotós sem ugyanaz a kategória, ahogy a természetfotós és az esküvői fotós vagy a sportfotós is külön kasztot képvisel a szakmán belül és teljesen más attitűddel áll hozzá a munkához. És akkor az amatőrökről még nem is esett szó… A finn Antti Karppinen maga is fotós, így igazán első kézből ismeri a szakma résztvevőit, legalábbis roppant találóan figurázza ki őket a YouTube-ra feltöltött frenetikus videójában, amiben 30 különböző típust jelenít meg a koncertfotóstól a drónfotóson át a szelfibotos turistáig; kiparodizált figurái közül amatőr és profi egyaránt magára ismerhet.

maxresdefault_4.jpg

30-different-types-of-photographers-5b7d15facb5fc-png_880.jpg

30-different-types-of-photographers-5b7d160117356_880.jpg

types-of-photographers-1.png

types-of-photographers-3.png

types-of-photographers-4.png

types-of-photographers-6.png

types-of-photographers-8.jpg

types-of-photographers-9.jpg

Ha mind a 30 típusra kíváncsi vagy, nézd meg az alábbi videót!

Forrás: innen és innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr8414207905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása