Szubkultúr

Végre egy stílusos macskabútor!

2020. március 19. - Succubus

Macskatulajdonosok jól tudják, milyen nehéz olyan macskabútort találni, ami nemcsak praktikus, de szép is egyben. A svéd The Cat Flat (Macskalakás) erre a problémára kínál megoldást. A macskapszichológus Susanne Hellman Holmström és a belsőépítész Eleonor Moschevitz egyesítve tudását megalkotta ezt az elegáns bútordarabot, amiről első ránézésre senki sem gondolná, hogy nem csupán egy sima szekrény, hanem egy több szintes, minden luxussal felszerelt macskalakosztály.

A diófából készült kortárs dizájnbútor három szinten számos funkcióval bír: egyszerre biztosít kaparófelületet, játékteret, fekhelyet, búvóhelyet, tisztálkodási lehetőséget, de tudnak itt kémkedni, vadászni és szociális életet is élni négylábú kedvenceink. Mindezt, ha úgy kívánjuk, zárt ajtók mögött, elrejtve az avatatlan szemek elől, egy elegáns külsejű szekrénynek álcázva. A macskák a bútor tetején és oldalán található lyukakon szabadon jöhetnek-mehetnek, és mivel a szekrényajtó nem tömör, a bent tartózkodó cicák zárt állapotban sincsenek teljesen elszigetelve, ráadásul leskelődni is remekül lehet az ajtók mögül. Az egyes szintek közt a fentihez hasonló átjárók találhatók. Az alsó szint a wellnessrészleg kihajtható barlanggal, kaparófával, kefével és vakaróval, ami oldalt, egy bejáraton át is megközelíthető. Az emeletre egy alagúton lehet megérkezni, ahol egy rámpa, alatta pedig puha fekvőfelület található. Körmözni a legfelső szinten is lehet köszönhetően a hátsó fal bevonatának, de ez a játszótér is egyben falra rögzített tablettel és a felfüggesztett szalaggal a kijárat alatt. A szekrény teteje természetesen szintúgy hasznos terület, ami ideális nézelődésre, heverészésre, fennkölt pózolásra és az ott elhelyezett tárgyak lelökdösésére… Egy szó mint száz, remek bútordarab igényes külsővel, ami mind a macskák, mind a gazdák megelégedésére szolgálhat.

24storage-the-cat-flat-16.jpg

24storage-the-cat-flat-2.jpg

24storage-the-cat-flat-1.jpg

24storage-the-cat-flat-3.jpg

24storage-the-cat-flat-10.jpg

24storage-the-cat-flat-12.jpg

24storage-the-cat-flat-13.jpg

24storage-the-cat-flat-4.jpg

24storage-the-cat-flat-5.jpg

24storage-the-cat-flat-6.jpg

24storage-the-cat-flat-7.jpg

24storage-the-cat-flat-8.jpg

24storage-the-cat-flat-9.jpg

24storage-the-cat-flat-11.jpg

Fotó: Henrik Nero, forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr2915537068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása