Szubkultúr

Saját tervezésű, ultramodern lakásban élt a két éve elhunyt sztárépítésznő

2018. szeptember 28. - Succubus

Az egyik legjelentősebb kortárs építésznő, az iráni származású Zaha Hadid 2016-ban hunyt el, világszerte számtalan nagyon menő épületet és egy Miamiban található ultramodern luxuslakást hagyva maga után. Hadid futurisztikus munkáival szerezte hírnevét, mely stílus a saját otthonát is meghatározta, ami most több mint ötmillió dollárért talált új gazdára.

Hatalmas, óceánra néző üvegfalak, világos terek, különböző egységekre bontott, de egy légtérben található központi helyiségek és lekerekített élű, dinamikus formavilágú, egyedi bútorok jellemzik a Miamiban élt sztárépítésznő egykori nyaralóját, akinek az eredetileg 10 millió dollárért meghirdetett, West South Beachen található lakása végül 5,75 millió dollárért kelt el a közelmúltban. Három fürdőszoba, négy hálószoba, egy nappali, egy étkező és egy konyha, valamint egy, az ablakok előtt végigfutó méretes terasz található a lakásban, amit a futurisztikus berendezés tesz még elképesztőbbé, nem hazudtolva meg a Hadid által képviselt modern stílust, aki maga is olyan környezetben élt, mint amilyen épületeket alkotott. A My Modern Metnek köszönhetően most mi is bepillantást nyerhetünk ebbe a sci-fi filmekbe illő, óceánparti luxuslakásba.

zaha-hadid-residence-miami-9.jpg

zaha-hadid-residence-miami-11.jpg

zaha-hadid-residence-miami-2.jpg

zaha-hadid-residence-miami-4.jpg

zaha-hadid-residence-miami-8.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr1814269483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása