Szubkultúr

Esküvő World of Warcraft módra

2013. november 20. - Succubus

A szerelem sötét verem nagyon klassz dolog, de egyúttal nyálas is kissé, lássuk be, ami néha igen extrém formában ölt testet, és itt most nem feltétlenül egy nyáltól fröcsögő csókcsatára gondolok. Sokkal inkább a szerelem folyományára, az esküvőre, ami a nyálverés netovábbja tud lenni, pláne, ha a házasulandó felek még rá is tesznek egy lapáttal. Manapság ráadásul egyre gyakoribbak a különleges esküvők, mert a 21. században mindennek nagyon menőnek és egyedinek kell lennie, úgyhogy van, aki a levegőben, van, aki a vízben köt házasságot, és olyan is akad, aki fura jelmezben, a legnépszerűbb online szerepjáték karaktereinek beöltözve csinálja végig élete nagy napját. Mint például a tajvani Reader Craig és újdonsült felesége, Zoe, akik a World of Warcraft szellemében fogadtak egymásnak örök hűséget, Varien Wrynn király és Tyrande Whisperwind night elf főpapnő bőrébe bújva, amiről természetesen képek is készültek, ezeket láthatjátok alább.

warcraftwedding1.jpgwarcraftwedding2.jpgwarcraftwedding6.jpgwarcraftwedding5.jpgwarcraftwedding3.jpgwarcraftwedding7.jpgwarcraftwedding4.jpg


A különleges wowos esküvőről sajnos csak fotók érkeztek, úgyhogy videóval nem szolgálhatok, de valami ilyesmi lehetett:

 

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr955645534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása