Szubkultúr

Utazás a színek birodalmába

2013. július 10. - Succubus

Adrien Broom brooklyni fotós egy nyolcrészes képsorozaton dolgozik, melynek középpontjában egy kislány áll. A képekhez Broom történetet is kerekített: egy nap a kislány egy olyan világban ébred fel, ahonnan eltűntek a színek. A kislány a színek nyomába ered, és szép lassan meg is találja őket a különböző szobákban, előbb a fehéret, majd a pirosat és így tovább, míg végül a szivárvány szobába érve az összes szín egyesül, így teremtve meg azt a színes világot, amelyben élünk.

Broom eddig négy színnel végzett a nyolcból, a fehérrel, a pirossal, a sárgával és a kékkel. A képek elkészítéséhez egy egész kis csapat segítségét vette igénybe a fotós, pékeket, virágárusokat, szobrászokat és kézműveseket, de a varázslatos mesevilág teljes megteremtéséből még így is több hónap hátra van.

Képkivágás3_6.JPG

Képkivágás_13.JPGKépkivágás7_4.JPGKépkivágás2_7.JPGadrienbroom01.jpgadrienbroom02.jpgadrienbroom03.jpgadrienbroom00.jpgadrienbroom05.jpgadrienbroom04.jpgKépkivágás4_4.JPGadrienbroom07.jpgadrienbroom08.jpgadrienbroom09.jpgKépkivágás6_4.JPGadrienbroom06.jpgKépkivágás5_4.JPGadrienbroom13.jpgadrienbroom12.jpgadrienbroom11.jpgadrienbroom10.jpg

Forrás: adrienbroom.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr505398725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása