Szubkultúr

Jéglemez forró napokra

2013. június 18. - Succubus

A svéd Shout Out Louds nevű zenekar valami különlegeset szeretett volna alkotni, ezért gondoltak egy nagyot, és kiadtak egy rendhagyó anyagot Blue Ice néven. Az album abban tér el a hagyományos lemezektől, hogy jégből készült, egészen pontosan egy üveg vizet és egy öntőformát tartalmaz a limitált kiadású doboz, amelyek segítségével könnyen elkészíthető a fagyos hanghordozó. A jéglemez lemezjátszóra helyezve tényleg szól, mint az a mellékelt videóból is kiderül. Hát igen, mi más is juthatott volna a svédek eszébe, mint a jég...

Az elkészült lemezt a hűtőből kivevés után gyorsan használatba kell venni, a zenehallgatást nem érdemes sokáig húzni, pláne kánikulában nem, mert a jéglemez a felcsendülés után nem sokkal olvadásba kezd. Sebaj, víz van otthon is, ha elfolyt az anyag, könnyen újra lehet önteni, ha pedig unjuk a zenét, használjuk egyéb célra a kiadványt, kisebb darabokra összetörve pl. rögtön beledobhatjuk az üdítőnkbe, de fájdalmas húzódásokra is jól jöhet egy ilyen a háznál.

ice_record01.jpgice_record02.jpgice_record03.jpg7f2b4f9d.jpg

 

 

Forrás: innen és innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr175367335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása