Szubkultúr

Galaktikus otthonok

2013. május 09. - Succubus

Ki ne álmodozott volna arról, hogy egyszer egy űrhajó fedélzetéről szemlélheti a csillagokat és a Földet? Az űrutazás a nagy tömegek számára még nem elérhető, de lakóterünket kissé átalakítva könnyen teremthetünk magunknak egy kis űrhangulatot.

10-Creative-Spaces-Featuring-Blacklights-2.jpeg

Ahhoz, hogy otthonunkba csillagközi hangulatot varázsoljunk, elsősorban a fényekkel, a világítással kell kísérleteznünk. A kékes és lilás árnyalatokkal futurisztikus hatást érhetünk el, de jól jöhet még néhány letisztult formavilágú bútor, űrhajókat idéző kerekített ablak, hologramos kép, vagy egy sejtelmesen megvilágított medence, és máris a csillagok közt érezhetjük magunkat. Íme, néhány ötlet, hogy hogyan változtassuk át lakásunkat modern galaktikus otthonná!

10-Creative-Spaces-Featuring-Blacklights-6.jpg10-Creative-Spaces-Featuring-Blacklights-11.jpg10-Creative-Spaces-Featuring-Blacklights-9.jpeg10-Creative-Spaces-Featuring-Blacklights-5.jpg10-Creative-Spaces-Featuring-Blacklights-10.jpg10-Creative-Spaces-Featuring-Blacklights-8.jpeg10-Creative-Spaces-Featuring-Blacklights-3.jpeg10-Creative-Spaces-Featuring-Blacklights-7.jpeg10-Creative-Spaces-Featuring-Blacklights-4.jpeg

Forrás: innen

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr315291151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása