Szubkultúr

Playmobil készlet Apple-rajongóknak

2013. április 30. - Succubus

Kezdetben csak háromféle verzió létezett, indiános, lovagos és építkezéses, majd hamar világszerte népszerű lett a kis műanyagfigurákat és kellékeket tartalmazó játékkészlet. A vadnyugatos szetthez például külön postakocsi is volt lovakkal, meg ekhós szekér, de játszhattunk középkori lovagokkal, orvosokkal és betegekkel, tűzoltókkal, farmerekkel, és még ki tudja, hányféle kiadás született a cég 1974-es indulása óta. Emlékeztek még a Playmobilra?

A német Playmobil játékgyártó cég még ma is létezik, a játéknak pedig kering a neten egy Apple boltos verziója, amely a legapróbb részletekig hasonlít egy valódi, Apple termékek árusítására szakosodott üzletre. Az egyik teremben például maga Steve Jobs tart kiselőadást. Persze Jobs már elhunyt közben, de szelleme műanyagfigurába zárva is tovább él.

e8bb_playmobil_apple_store_line_pack.jpge8bb_playmobil_apple_store_box.jpge8bb_playmobil_apple_store_sales_floor.jpge8bb_playmobil_apple_store_genius_bar.jpge8bb_playmobil_apple_store_kids_area.jpge8bb_playmobil_apple_store_stage.jpge8bb_playmobil_apple_store.jpgForrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr915252862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2013.04.30. 14:50:44

Ez tuti, h létezik? 2 éve leleplezték és azt mondták mindenhol, h fake. Ezzel volt tele a net.

Miért engedné ezt az apple?

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2013.04.30. 20:13:23

Áprilisi tréfa. Tessék rányomni a Buy Nowra a Thinkgeeken.

Első mohikán 2013.04.30. 21:16:51

És ezzel a készlettel hogyan lehet játszani? Csókolom, kérek egy ifont! Tessék! Köszönöm! Következő! Csókolom, én is kérek egy ifont...
süti beállítások módosítása