Szubkultúr

A gyerek megrajzolta, apa kiszínezte...

2013. november 29. - Succubus

Az üzletember apuka gyakran utazik repülőn, ilyenkor pedig el kell ütni valamivel az időt. És mi más is lehetne erre alkalmasabb, mint a kreatív energiák kibontakoztatása, azaz az alkotás! Ám, hogy a családtagok se hiányozzanak annyira út közben, őket is be lehet vonni az egészbe, ahogy tette ezt Tatsputin nevű emberünk is, aki a gyerekei által készített rajzok kiszínezésével múlatta az időt a gépen, méghozzá illusztrátorokat megszégyenítően profi módon, amelynek a végeredménye ez a kicsit groteszk, leginkább Csupó Gábor munkáit idéző néhány rajzocska, melyen a gyermeki és a felnőtt látásmód egyszerre érvényesül. Apuka a ceruzás színezésről aztán áttért egy iPad-es applikációra, és most már ezzel dolgozik (ld. utolsó két kép), nekem azonban a régebbi, hagyományos technikával készült képei jobban tetszenek.

dad-colors-kids-drawings-tatsputin-4.jpgdad-colors-kids-drawings-tatsputin-5.jpgdad-colors-kids-drawings-tatsputin-3.jpgdad-colors-kids-drawings-tatsputin-7.jpgdad-colors-kids-drawings-tatsputin-8.jpgdad-colors-kids-drawings-tatsputin-2.jpgXznDEfd.jpgkeOmCP9.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr275667445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása