Szubkultúr

Hímzett macskát minden zsebbe!

2013. november 27. - Succubus

Hiroko Kubota japán hímzőművész legutóbbi projektje megmelengeti a macskabolondok szívét. A művésznő először fia kérésére díszített néhány inget különböző cicapofákkal, de a zsebekből kikukucskáló macskák hamar olyan népszerűségre tettek szert, hogy ma már nem győzi teljesíteni a megrendeléseket. Jön a karácsony, ügyes kezűeknek még nem késő nekikezdeni valami hasonlónak, amennyiben akad a környezetükben olyan, aki örülne egy kézzel hímzett ingnek vagy egyéb kiegészítőnek. És nem muszáj ám kizárólag macskát hímezni mindenre, Hiroko Kubota sem csak ezzel foglalkozik természetesen. (További munkái itt tekinthetők meg.) Aki pedig praktikus elme, díszítse kiszakadt ruháit is hímzéssel, így két legyet üt egy csapásra, hisz ily módon nemcsak szép és egyedi, de újra hordható is lesz egy-egy elhasználódott ruhadarab.

macska4.JPGmacska6.JPGmacska8.JPGmacska7.JPGkubotaembroidery9.jpgkubotaembroidery6.jpgkubotaembroidery.jpgkubotaembroidery10.jpgmacska5.JPGmacska9.JPGmacska1.JPGmacska3.JPGmacska10.JPG

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr385661260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása