Szubkultúr

Lépcső a semmibe

2013. november 21. - Succubus

Az ausztrál szobrász, David McCracken Jákob lajtorjáját idéző látványos tengerparti installációja egy szabadtéri kiállításra készült, és egy egyetemes szimbólumot, egy a végtelenbe (a mennybe) vezető lépcsősort ábrázol. Az alumíniumból készült alkotás a Diminish and Ascend (Csökken és emelkedik) címet kapta, és bizonyos szögekből nézve tényleg azt a hatást kelti, mintha az égig érne, ez pedig több fotóst is megihletett, az ő képeikből láthattok most itt párat.

davidmccrackendiminishandascend1.jpgdavidmccrackendiminishandascend4.jpgdavidmccrackendiminishandascend9.jpgdavidmccrackendiminishandascend3.jpgdavidmccrackendiminishandascend8.jpgdavidmccrackendiminishandascend5.jpgdavidmccrackendiminishandascend2.jpgdavidmccrackendiminishandascend7.jpgdavidmccrackendiminishandascend6.jpg

Fotók: klikk a képekre, forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr15648011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása