Szubkultúr

Ember és macskája az álmok mezején

2013. november 14. - Succubus

Ódon kastélyok, hatalmas hegyek, magányos pusztaság, végtelen tenger, kapu az ismeretlenbe... Igen, ismét egy szürrealista képsorozat következik, ám a holland Mattijn Franssen digitális technikával készült alkotásai nem csupán egy mesebeli fantáziavilágot jelenítenek meg, a képek közös jellemzője, hogy mindegyiken ott settenkedik valahol egy macska. Hol alig látszik, hol könnyen észrevehető, de az összes képen ott van, gazdája elmaradhatatlan kísérőjeként. Vajon ti megtaláljátok mindegyiken?

back-on-track-by-Mattijn-Franssen.jpgMattijn-Franssen-part2-3.jpgMattijn-Franssen-part2-2.jpgcomplicated-dreams-by-Mattijn-Franssen.jpgaudiëntie-by-Mattijn-Franssen.jpgfollow-by-Mattijn-Franssen.jpgdwelling-on-a-rock-by-Mattijn-Franssen.jpgdoubts-by-Mattijn-Franssen.jpghorsing-around-by-Mattijn-Franssen.jpgpoint-of-no-return-by-Mattijn-Franssen.jpgoption-2-by-Mattijn-Franssen.jpgMattijn-Franssen-part2-4.jpgMattijn-Franssen-part2-8.jpgMattijn-Franssen-part2-7.jpgMattijn-Franssen-part2-1.jpgidle-by-Mattijn-Franssen.jpgMattijn-Franssen-part2-9.jpgMattijn-Franssen-part2-10-600x545.jpgMattijn-Franssen-part2-11.jpgthe-note-by-Mattijn-Franssen.jpgthe-outer-wall-by-Mattijn-Franssen.jpgSpeeding-Things-Up-by-Mattijn-Franssen.jpgTime-for-Exploration-by-Mattijn-Franssen.jpgrehearsing-by-Mattijn-Franssen.jpgstop-scaring-my-cat-by-Mattijn-Franssen.jpgthe-critic-by-Mattijn-Franssen.jpgreversion-by-Mattijn-Franssen.jpgremnants-by-Mattijn-Franssen.jpgpsychoanalysis-by-Mattijn-Franssen.jpg

 

Forrás: innen és innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr175633755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása