Szubkultúr

Klasszikus festmények Playmobilból

2013. szeptember 21. - Succubus

Nemcsak a LEGO-nak van hatalmas kultusza manapság, úgy tűnik, a német kistestvérnek, a Playmobilnak is akadnak még rajongói. Astrid Köhlert is megihlették a kis műanyagemberkék, készített ugyanis egy sorozatot a főszereplésükkel, híres festményeket ültetve át Playmobil verziókra. Az alkotásokon olyan festők munkáinak újragondolásai láthatók, mint Frida Kahlo, Grant Wood, Carl Spitzweg, Magritte, Raffaello, Rembrandt, Edward Hopper, Veermer, Caspar David Friedrich, Paul Delaroche, Giovanni Bellini és Franz von Lenbach. Ebben a sorrendben láthatjátok a képeket is a válogatásban.

Historia del Arte Playmobil-006.jpgHistoria del Arte Playmobil-008.jpgHistoria del Arte Playmobil.jpgHistoria del Arte Playmobil-005.jpgHistoria del Arte Playmobil-004.jpgDownloads.jpgHistoria Arte Playmobil - Hopper.jpgHistoria Arte playmobil - perla.jpgHistoria del Arte Playmobil-002.jpgHistoria del Arte Playmobil-001.jpgHistoria del Arte Playmobil-007.jpgHistoria del Arte Playmobil-003.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr865527328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.09.21. 21:40:50

:D :D :D "Hát ezek tényleg újragondolások". Nem tudom, vajon a festők mit szólnának hozzájuk.

"Black cat" cuki, jót játszottam vele. Köszi! :)
süti beállítások módosítása