Szubkultúr

Szuperélethű rajzok egyszerű hétköznapi tárgyakról

2013. szeptember 11. - Succubus

Biztos vannak olyanok, akiknek még ezek a rajzok sem elég fotórealisztikusak, de szerintem nagyon jók. Készítőjük az olasz Marcello Barenghi, aki grafikusként, illusztrátorként keresi a kenyerét, nem véletlenül. Barenghi témaválasztása végtelenül egyszerű, a mindennapi életben használatos dolgok ihletik meg, csupa olyan holmi, ami otthon, a háztartásokban fellelhető. Rajzai háromdimenziósnak tűnnek, megtévesztve a szemlélőt, mely hatást elsősorban a fény-árnyék ábrázolással és aprólékos kidolgozottsággal éri el, egy-egy mű megrajzolására 4-6 órát szánva. Akit érdekel, hogy hogyan készülnek ezek a rajzok, a YouTube-on talál róla több videót is.

marcellobarenghi6 másolata.jpgmarcellobarenghi1 másolata.jpgmarcellobarenghi2 másolata.jpglatte másolata.jpgMarcello-Barenghi-5 másolata.jpgmarcellobarenghi4 másolata.jpgmarcellobarenghi7 másolata.jpgMarcello-Barenghi-3 másolata.jpgmarcellobarenghi10.jpgmarcellobarenghi11.jpgmarcellobarenghi3 másolata.jpgMarcello-Barenghi-7.jpgmarcellobarenghi8.jpgMarcello-Barenghi-8.jpgmarcellobarenghi9.jpgteiera-cinese.jpgsnikers.jpg

Forrás: innen és innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr925507106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása