Szubkultúr

Angyalok és démonok

2013. szeptember 06. - Succubus

Emberfeletti képességű, halandók számára láthatatlan, nem evilági lények: gyönyörű nimfák, sellők, tündérek, angyalok és démonok jelennek meg a Himitsuhana művésznéven alkotó, olasz Chiara Fersini fotómanipulált képein. Egy félelmekből, bánatból, örömből és álmokból építkező misztikus fantáziavilág elevenedik meg előttünk kecsesen mozgó női alakokkal, akik a termésszettel egyé olvadva a szabadság érzetét sugallják felénk.

Chiara-Fersini3.jpgChiara-Fersini6.jpgChiara-Fersini7.jpgChiara-Fersini16.jpgChiara-Fersini13.jpgChiara-Fersini12.jpgChiara-Fersini5.jpgChiara-Fersini8.jpgChiara-Fersini15.jpgChiara-Fersini11.jpgChiara-Fersini14.jpgChiara-Fersini10.jpgChiara-Fersini.jpgChiara-Fersini4.jpgChiara-Fersini2.jpg

 

 Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr785498174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása