Szubkultúr

A legjobb alvópozíciók vicces szemléltető rajzokkal

2013. szeptember 05. - Succubus

Aludni mindenki szokott, azt azonban nem biztos, hogy tudjuk, hogy miféle pozíciókban is fekszünk az ágyunkban éjszakánként. Ennek megismeréséhez nyújt segítséget a következő képsorozat, amelyből kiderül, hogy hányféleképpen is alhatunk, ezeket hogy hívják, és hogy hova is vezet, ha túl sokat agyalunk...

Anonymous_aiga_hotel_information_bg.jpg

 

tumblr_mlxhsoU3KH1qz6f9yo3_500.jpg

A fenti képen a magzat, a terpesz, a tojás és az úszó alvópózok láthatók.

tumblr_mlxhsoU3KH1qz6f9yo2_500.jpg

Az alvásból sokan sportot űznek, így nincs abban semmi meglepő, ha futó- vagy biciklizőpózban alszunk, ahogy az állatokhoz való hasonlatosság sem új keletű dolog az emberiség életében, úgyhogy a képeken egy nyusziként és egy kígyóként alvó alak is látható.

tumblr_mlxhsoU3KH1qz6f9yo1_500.jpg

Ha valaki munka közben az asztalra ájulna, az jó, ha tudja, most épp az alvó blogger pozícióba került, de ez még mindig jobb, mint a részeg alvás, amikor is olyasmi távozhat az öntudatlan állapotban lévő emberből, aminek semmiképpen sem az ágyban lenne a helye. A második sorban az Obama és a „barna maci" pozíciók láthatók...

tumblr_mlxhsoU3KH1qz6f9yo4_500.jpg

Párban alvók kifliben alszanak. Vagy nem... Veszélyes dolog ez az alvás!

 

 

tumblr_mlxhsoU3KH1qz6f9yo5_500.jpg

Az orgia pozíciót könnyű felismernie minden résztvevőnek, ahogy a mazoisták által kedvelt fogoly alvás is adja magát. A szent atya fekvéshez kell egy kisebb társ is, az éjszakai bagolyhoz viszont semmi és senki sem kell, a bagoly ugyanis nem alszik éjjel.

tumblr_mlxhsoU3KH1qz6f9yo6_500.jpgFélelem a jövőtől. Ilyenkor nem alszunk. Insomnia

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr155496510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása