Szubkultúr

Rendezd be a lakásodat filctollal!

2013. július 19. - Succubus

A gyerekek néha arra vetemednek, hogy összefirkálják a lakásban a falakat, tettükért azonban általában bünti jár. Pedig nem minden falfirka bántja a szemet, egy puritánul berendezett szobát például simán feldob egy jól kitalált rajzolt díszítés. Charlie Kratzer a saját házát dekorálta ki ily módon, filctollak segítségével. Rajzolt magának polcot, oszlopot, tükröt, lépcsőt, állóórát, kandallót, sőt még embereket is, a végeredmény pedig egy igazán egyedi enteriőr lett, mely még csak sokba sem került.

Ha unod  már a hagyományos lakberendezést, esetleg kispénzű vagy, és nem telik drága tapétára és bútorokra, de nyomasztónak találod a kopár falakat, akkor ezt a technikát neked találták ki. Nem kell hozzá más, csak néhány filctoll meg persze rajztudás - anélkül inkább ne is kezdj bele -, és indulhat a munka. Ha valami mégsem úgy sikerül, mint szeretnéd, vagy csak más stílusban is megnéznéd a szobád, egy festés megoldja a problémát.Creative-Marker-Pen-Design-Wall-Art-2.jpg

Creative-Marker-Pen-Design-Wall-Art-5.jpgCreative-Marker-Pen-Design-Wall-Art-1.jpgCreative-Marker-Pen-Design-Wall-Art-4.jpgCreative-Marker-Pen-Design-Wall-Art-3.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr625414953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SarahConnor 2013.07.21. 10:17:06

Hááááát, szerintem csúnya, kár azokért a falakért. 2-3-4 ezerért olyan falmatricát kapsz, amilyet csak akarsz, akkor már inkább az.

micsoda? 2013.07.21. 17:40:17

Nekem tetszik, csak ehhez nagy türelemre, és főleg rajzkészségre van szükség, na meg egyenes falra:)
süti beállítások módosítása