Szubkultúr

Mobil lakás textilből városi nomádoknak

2013. július 17. - Succubus

Tanya Shukstelinsky találmánya tulajdonképpen egy függőleges sátor, pontosabban egy felfüggeszthető, duplarétegű függöny, amelynek varrásokkal szegregált belseje étkezőt, fürdőt és alvóhelyet is rejt. A szinteket néhány lépcsőfok köti össze, amelyen a közlekedést kapaszkodók teszik biztonságosabbá. Az egyszemélyes mikrolakás könnyű, sztreccses anyagból, ún. intelligens textilből készült, egyszerűen szállítható, és a tervező szándéka szerint akár két városi épület közé is felakasztható, olcsó és új típusú átmeneti szállást biztosítva városi nomádoknak és kalandoroknak.

fabric-mobile-urban-home.jpgfabric-home-nomadic-urbanists.jpgfabric-temporary-portable-shelter.jpgfabric-hanging-home-design.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr835409755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása