Szubkultúr

Telefon mint karkötő?

2013. július 04. - Succubus

Az okostelefonokkal manapság már Dunát lehetne rekeszteni, ha tehát egy telefongyártó érvényesülni szeretne a piacon, valami újszerűvel kell előrukkolnia. Jelenleg leginkább a hajlékony telefonok kifejlesztésében gondolkodnak a cégek, mely készülékeknek nem egy prototípusát be is mutatták már a közelmúltban különböző szakmai fórumokon - bár hogy ezek a készülékek mikor kerülhetnek majd a boltokba, még erősen kétséges.

Több nagy gyártó mellett mindenesetre a Nokia is előállt a saját futurisztikus készülékével. Íme, néhány kép a mind testében, mind kijelzőjében flexibilis, karkötőként is viselhető Nokia Lumia 1080 nevet viselő okostelefonról, melyen Windows 8.1-es operációs rendszer fut majd. További technikai adatok a képeken.

Nokia_Lumia_1080_wrist_phone_Concept_0.jpgNokia_Lumia_1080_wrist_phone_Concept_1.jpgNokia_Lumia_1080_wrist_phone_Concept_2.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr675390762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása