Szubkultúr

Hordozható Tetris-ház egyedül élőknek

2013. június 14. - Succubus

Nyaraláskor, utazáskor sokan legszívesebben az egész lakásukat vinnék magukkal. A 21. században már erre is van lehetőség, de akár árvíz idején is praktikus lehet a pekingi Liu Lubin stúdió által tervezett egyszemélyes mobilház, melynek darabjai szétszedhetők, és egy pakkba összecsomagolva, egyszerűen átköltöztethetők máshová. Ha jön a veszély, a tulajdonos, mint a csigák, egyszerűen továbbáll a házával együtt.

A hordozható miniház könnyű és ultratartós, beépített berendezése a ház formájához idomul. Van benne konyha, fürdőszoba és egy ágy is, az alacsony belmagasság miatt azonban egyenes háttal nem nagyon lehet benne közlekedni. A mikroházikó jelenleg Peking egyik közparkjában áll.

Space-Invaders-8-Bit-Inspired-Studio-Home-1.jpgSpace-Invaders-8-Bit-Inspired-Studio-Home-2.jpgSpace-Invaders-8-Bit-Inspired-Studio-Home-3.jpgSpace-Invaders-8-Bit-Inspired-Studio-Home-6.jpgSpace-Invaders-8-Bit-Inspired-Studio-Home-4.jpgSpace-Invaders-8-Bit-Inspired-Studio-Home-8.jpgSpace-Invaders-8-Bit-Inspired-Studio-Home-5.jpgSpace-Invaders-8-Bit-Inspired-Studio-Home-7.jpgSpace-Invaders-8-Bit-Inspired-Studio-Home-9.jpgSpace-Invaders-8-Bit-Inspired-Studio-Home-10.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr105361080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása