Szubkultúr

A jövő irányjelző táblája

2013. június 06. - Succubus

A Points elnevezésű futurisztikus útjelző tábla forgatható, LED-es, és össze van kötve az internettel (Foursquar, RSS, Twitter), ennek köszönhetően a feliratok is változtathatók rajta. A tábla többfunkciós: nemcsak utcákat, városrészeket jelezhet, egy menüsor segítségével egyéb dolgok, például koncertek, sporteredmények, boltok, éttermek és egyéb fontos információk is megjeleníthetők a felületükön. Amikor az egyes karok elfordulnak, a szöveg is frissül. A terméket jelenleg New Yorkban teszteli a gyártó.

Points_utjelzo (10).jpgPoints_utjelzo (2).jpgPoints_utjelzo (3).jpgPoints_utjelzo (8).jpgPoints_utjelzo (7).jpgPoints_utjelzo (4).jpgPoints_utjelzo (1).jpgPoints_utjelzo (6).jpgPoints_utjelzo (5).jpgPoints_utjelzo (9).jpg

 


Forrás: Breakfast

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr175346711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása