Szubkultúr

Levelet kaptam, life

2013. május 10. - Succubus

Postaládát szinte bármiből és bárhogyan készíthetünk, a lehetőségek tárháza végtelen. Egyedi és ötletes levelesládák következnek szerte a nagyvilágból.

tb8_1.jpg

robot.jpgmailbox_for_playhouse.jpgmoo_mail.jpgdog1.jpgdonkey_mailbox.jpgcow_mailbox.jpgpreview.jpgwhale_mailbox.jpgthe_strange_fish mailbox.jpgcat_mailbox.jpgtractor_box.jpgcreative_ranch_mailbox.jpgfunny_cowboy_mailbox.jpgcowboy_mailbox.jpgcowboy_hat_mailbox.jpgboat1.jpgarmy1.jpgtrek.jpgwing.jpgroll_royce_mailbox.jpgmail2.jpgbus_1.jpgghost_rockers.jpgbike_box.jpgcyclist_mailbox.jpgpetrol.jpgcomputer.jpgmac.jpgflowering_mailbox.jpgcreative_cactus.jpgpiggy_mailbox.jpgmanichino.jpgvery_unique_mailbox.jpgshocking_mailbox.jpgsubmarine_mailbox.jpgpyramid.jpgspam.jpgneifer.jpgmicrowave_mailbox.jpgold_oak_mailbox.jpgmailbox.jpghouse2.jpgletters_from_home.jpgbirch_tree_mailbox.jpgmail.jpgface_mailbox.jpg

 

Forrás: innen és innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr195293649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása