Szubkultúr

CD-portrék zenei ikonokról

2013. május 08. - Succubus

Két dizájner, Mirco Pagano és Moreno De Turco egy internetes kalózkodás elleni kampány keretében készített CD-kből mozaikszerű képeket világhírű zenei ikonokról. A projekt 200 munkaórát vett igénybe, a művekhez pedig több mint 6500 CD-lemezt használtak fel, természetesen a belőlük kirakott zenészek hanganyagait felhasználva.

Olyan zenészek képei rajzolódnak ki a földre fektetett CD-kből, mint Jim Morrison, Michael Jackson, Jimmy Hendrix, Bob Marley, James Brown, Freddie Mercury vagy Elvis Presley. Könnyen felismerhetők a figurák, de ha mégsem jönnél rá, hogy ki kicsoda, a cikk alján ott van a megfejtés!

piracy-Mirco-Pagano-and-Moreno-De-Turco-14.jpg

piracy-Mirco-Pagano-and-Moreno-De-Turco-4.jpgpiracy-Mirco-Pagano-and-Moreno-De-Turco-10.jpgpiracy-Mirco-Pagano-and-Moreno-De-Turco-1.jpgpiracy-Mirco-Pagano-and-Moreno-De-Turco-9.jpgpiracy-Mirco-Pagano-and-Moreno-De-Turco-6.jpgpiracy-Mirco-Pagano-and-Moreno-De-Turco-5.jpgpiracy-Mirco-Pagano-and-Moreno-De-Turco-3.jpgpiracy-Mirco-Pagano-and-Moreno-De-Turco-7.jpg

 

Megfejtés: 1-2. kép: Bob Marley, 3. kép: James Brown, 4. Jimmy Hendrix, 5. kép: Elvis Presley, 6. kép: Freddie Mercury, 7. kép: Jim Morrison, 8-9. kép: Michael Jackson

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr845287993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása