Szubkultúr

Tenyérre festett tündérmesék

2013. április 26. - Succubus

Az orosz Svetlana Kolosova Andersen és Saint Exupery munkásságából merítve legkedvesebb meséit festette meg, vászon helyett azonban a saját tenyerét használta felületnek.

Bár a művésznő bal tenyerére festett képei nem az örökkévalóságnak készültek, a róluk készült fotókon azért megmaradnak a művek, amik bizonyára jól mutatnak bekeretezve is a falakon. És hogy miért nem vászonra fest Kolosova? A válasz prózai, négy gyermekével hivatásos háziasszonyként van otthon, így, bár szenvedélye a festészet, bonyolultabb alkotások megfestésére nincs elég ideje. A négy gyerek miatt a mesék is napi szinten képben vannak nála, innen jön tehát a tenyérfestmények témaválasztása.

Svetlana-Kolosova-palm-painting.jpg

Svetlana-Kolosova-palm-painting2.jpgSvetlana-Kolosova-palm-painting7.jpgSvetlana-Kolosova-palm-painting4.jpgSvetlana-Kolosova-palm-painting8.jpgSvetlana-Kolosova-palm-painting6.jpgSvetlana-Kolosova-palm-painting9.jpgSvetlana-Kolosova-palm-painting3.jpgSvetlana-Kolosova-palm-painting10.jpgSvetlana-Kolosova-palm-painting5.jpgKépek: innen és innen

 

 

palm art 3_1.jpg

Svetlana Kolosova (fotó: innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr325247916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.27. 11:33:46

hát ezek se kevesebb ideig tartanak (mármint az elkészítésük), mint egy rendes festményé, nem??

De, hogy nem sokkal az is biztos.
süti beállítások módosítása