Szubkultúr

A jógamatrac tudja, mi kell egy lestrapált nőnek

2013. április 25. - Succubus

Míg a magyar nők sérült lelkét Lakatos Márk ápolja és hozza rendbe, addig szegény külföldi üzletasszonyoknak csak a munka, a főnök csesztetése és az ezzel járó stressz jut egy-egy üzleti úton.

Még szerencse, hogy felbukkan Jógamatrac úr, aki nagyon is jól tudja, mire van szüksége egy lestrapált nőnek a felfrissüléshez, lazításhoz.

 

A Kimpton Hotels szállodaláncolat több nagyvárosban is megtalálható az Egyesült Államokban, s gyakran megforduló vendégnek számítanak itt a fáradt, munkából ki sem látszó üzletasszonyok. A fent látható reklám tehát elsősorban őket célozza meg, tudatva mindenkivel, hogy náluk minden szobában található jógamatrac a stresszoldáshoz. Kérdés, mindegyik matrac ennyire jó bánik-e a szoba lakójával...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr205246107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása