Szubkultúr

Szürreális hibrid állatok Kanadából

2013. április 24. - Succubus

A következő összeállításban a kanadai Ellen Jewett munkáiból láthattok válogatást. A különleges állatszobrok mintha egy japán rajzfilmből keltek volna életre, némelyikükön steampunk stílusjegyek is felfedezhetők.

ellenjewettsurrealfantasysculptures5.jpg

ellenjewettsurrealfantasysculptures7.jpg

ellenjewettsurrealfantasysculptures2.jpg

ellenjewettsurrealfantasysculptures8.jpgellenjewettsurrealfantasysculptures4.jpgellenjewettsurrealfantasysculptures11.jpgellenjewettsurrealfantasysculptures3.jpgellenjewettsurrealfantasysculptures1.jpgellenjewettsurrealfantasysculptures6.jpgellenjewettsurrealfantasysculptures9.jpgellenjewettsurrealfantasysculptures14.jpgellenjewettsurrealfantasysculptures10.jpgellenjewettsurrealfantasysculptures13.jpgellenjewettsurrealfantasysculptures12.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr345244604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.25. 14:02:36

van köztük bitang jó is!

A teknős meg egy "elcsépelt" ötlet, már sokszor sok helyen volt így (szigetnek) ábrázolva. Az is jól néz ki, csak az kevésbé eredeti.

Rettenet6 2013.11.16. 18:30:08

dejok :3 ellennének a szobámban :P :D
süti beállítások módosítása