Szubkultúr

Így nézne ki Barbie valós testalkattal

2013. július 04. - Succubus

Bár a kislányok szemében Barbie testesíti meg az ideális nőt, a baba testarányai a valóságban korántsem ideálisak: nagy fej, óriási szemek, méretes mellek, mindehhez pedig hihetetlen karcsú derék, hosszú combok és apró lábak társulnak. Barbie tehát a valóságban leginkább egy földönkívülire hasonlítana, de vajon egy igazi, normális testalkattal rendelkező nőről mintázott baba milyen képet festene?

Egy Nickolay Lamm nevű művész egy 3D nyomtatott baba alapján készített egy olyan Barbie babát, amelynek alkata egy átlagos 19 éves amerikai nő alkatának felel meg. A baba jóval alacsonyabb az eredeti Barbie-knál, van feneke, combja, normális méretű a feje és a szeme, ráadásul a dereka sem olyan karcsú, mintha egész életében fűzőben sanyargatná magát. De vajon a kislányok mit szólnának hozzá?

realistic-barbie-1.jpg

Képkivágás_12.JPGrealistic-barbie-3.jpgrealistic-barbie-2.jpgrealistic-barbie-4.jpgrealistic-barbie-5.jpg

 

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr85390614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ultrahangos Zsírbontás · http://mystica.hu 2013.07.05. 09:33:38

Ötletes! A kislányoknak az eredeti kell, mert mindenki másnak is olyan van. :)

prolee 2013.07.14. 20:32:34

@Ultrahangos Zsírbontás: Pedig sokkal csinosabb a normális alkatú baba, még gömbölyű segge is van, meg a lába is szebb.
süti beállítások módosítása