Szubkultúr

Hírességek ikonikus szemüvegei

2013. június 27. - Succubus

Embert szemüvegéről... Merthogy a szemüveg bizony öltöztet, így egy-egy jól megválasztott, jellegzetes darab könnyen válhat viselőjének meghatározó részévé, személyiségének kifejezőeszközévé. Harry Pottert, Woody Allent vagy Sherlock Holmes-t például el sem tudjuk képzelni okuláré nélkül, de persze nem mindegy, milyen az a szemüveg, ami rájuk gondolva megjelenik lelki szemeink előtt. Federico Mauro olasz grafikus is eme fontos kiegészítőre koncentrált, amikor híres emberek ikonikussá vált szemüvegeiről készített sorozatot minimalista stílusban, ezt láthatjátok a következő összeállításban!

FedericoMauro8.jpg

FedericoMauro11.jpgFedericoMauro12.jpgFedericoMauro13.jpgFedericoMauro9.jpgFedericoMauro14.jpgFedericoMauro2.jpgFedericoMauro7.jpgFedericoMauro1.jpgFedericoMauro4.jpgFedericoMauro15.jpgFedericoMauro5.jpgFedericoMauro3.jpgFedericoMauro6.jpgFedericoMauro10.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr735380718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása