Szubkultúr

A trafikos kutya felpörgeti a bizniszt

2014. augusztus 06. - Succubus

Tokióban nemcsak hogy nem sötétítik le álszent módon a dohánytermékeket árusító trafikok ablakait, de egyes helyeken olyasmivel csalogatják magukhoz a vevőket, ami gyerekre és felnőttre egyaránt hat. A cukisági faktorról van szó természetesen. Mert melyik cukiságmániás japán szíve ne lágyulna el egy a trafik ablakát kinyitó kutyus láttán? Nincs is ennél jobb vevőcsalogató.

Japán egyik legmenőbb dohányboltjában a tulajdonos kutyája is besegít a bizniszbe. Egy édes shiba inuról (őshonos japán kutyafajta, nagyon kedvelt és elterjedt a szigetországban) van szó, aki egész nap lelkesen dolgozik gazdája boltjában: ha jön valaki, eltolja az ablakot és köszönti a vevőt, méghozzá olyan széles mosollyal és aranyos tekintettel, hogy annak nehéz ellenállni. Ez nem is nagyon sikerül a cukiságra különösen fogékony japánoknak, akik bármikor szívesen vásárolnak a trafikos ebtől. Vagy csak megcsodálják őt, és finom falatokkal jutalmazzák, mint az a lenti videón is látható. Jól is megy az üzletnek, ami már nem kizárólag a tokióiak kedvence, naná, hogy a turisták is rácuppantak a látványosságra. 

300x200_dog-opens-counter-window-shiba-inu-doge-gif.gif

dog-opens-counter-window-shiba-inu-doge-3.jpg

dog-opens-counter-window-shiba-inu-doge-1.jpg

dog-opens-counter-window-shiba-inu-doge-7.jpg

dog-opens-counter-window-shiba-inu-doge-2.jpg

dog-opens-counter-window-shiba-inu-doge-6.jpg

dog-opens-counter-window-shiba-inu-doge-4.jpg

dog-opens-counter-window-shiba-inu-doge-5.jpg

dog-opens-counter-window-shiba-inu-doge-8.jpg

 

Fotók: innen, szöveg: Succubus

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr46578921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.04.15. 06:37:05

Vajon fizetik utána a tb-t, vagy feketén foglalkoztatják?
süti beállítások módosítása