Szubkultúr

Teherszállítás motorbiciklivel

2014. május 18. - Succubus

A vietnámiak nem esnek kétségbe, ha szállításról van szó. Mit nekik teherautó, ha van egy motorkerékpár is a háznál! Legyen az élő állat, vagy halott, alkatrész, egy rakat kosár, rettentő sok műanyagpalack, vagy akár egy tükör, az ott élők előtt nincs akadály. Hans Kemp fotósorozata Vietnámból, ahol a motorbicikli az első számú szállítóalkalmatosságnak számít. További inó a Facebookon.

bikesofburden04.jpg

bikesofburden05.jpg

bikesofburden01.jpg

bikesofburden06.jpg

bikesofburden03.jpg

bikesofburden10.jpg

bikesofburden07.jpg

bikesofburden08.jpg

bikesofburden02.jpg

bikesofburden09.jpg

Fotók: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr296179404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ámulookbámulook 2014.05.19. 12:43:32

A tükrös kép nem semmi. Előre halad, előre néz, de utasként nem látja a jövőt, mert a tükör eltakarja azt. Nézheti magát, láthatja a közelmúltat,(azt is zavarosan a rázkódástól) de nem látja a jelen adott pillanatát. Akár egy kettős valóság. Amit lát az az illúzió, a valóság az amit érez, ám nem lát.. Honnan ismerős ez az érzés nekem? Hmmm...hmmm... Hoppá már eszembe is jutott. Hát onnan, hogy magyar vagyok Magyarhonban. Akarom mondani Tükörországban:-D:-D:-D
süti beállítások módosítása