Szubkultúr

Hópelyhek szuperközelről

2013. november 14. - Succubus

Ezen a héten már egyre inkább zordra fordul az időjárás, sötét van és hideg, hamarosan talán havazni is fog. Bár márciusban már mindenkinek elege szokott lenni a hóból és a télből, az első hóesés mindig más, ennek még úgy tud örülni az ember, mint egy kisgyerek, pláne ilyenkor, karácsony előtt. Szóval ha már tél van, akkor legyen egy kis hó is, hisz gyönyörű tud lenni, amikor teljesen fehérbe borul a táj, arról nem is beszélve, hogy egy-egy hópehely már önmagában is kész csoda, igazán közelről szemügyre véve meg aztán még inkább. A mai válogatásban két orosz fotós munkáiból szemezgetek, akik mindketten hókristályokat kaptak lencsevégre. Alekszej Kljatov szuperközeli fényképei elképesztően látványosak, míg Szergej Kicsigin munkái sterilebbek, mintha katalógusba fotózta volna őket készítőjük, ám mindkét sorozat magával ragadó. Helló, tél, helló, hó!

macro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-18.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-19.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-9.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-3.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-12.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-6.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-4.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-11.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-5.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-15.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-7.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-2.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-1.jpgmacro-photography-snowflakes-alexey-kljatov-17.jpg

A fenti képeket Alekszej Kljatov lőtte házilag megbütykölt gépével. Ezt láthatjátok az utolsó fenti képen. Alatta Szergej Kicsigin munkái láthatók.

x_22bc745c.jpgx_1b9cc4f7.jpgx_4d59d9a8.jpgx_abd3c27c.jpgx_b2f1fb40.jpgx_b953e076.jpgxetJcoC0bVM.jpgx_c2a653ba.jpgx_03e96343.jpgmDBLQw4XU9U.jpgx_1a5349b2.jpg_HeMV0wrULk.jpgx_1546fc41.jpgONlodThcIfc.jpg

További fotókat a fenti linkeken találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr285633637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rejtett kamera · http://rejtett-kamera.eu 2014.03.01. 10:38:51

Gyönyörűek, szinte hihetetlen hogy ezek valódi hópelyhek. Gondolom a hatszögű sima oldaluból nem lehet hógolyót gyúrni :)
süti beállítások módosítása