Szubkultúr

Mókás ruhacsere

2013. október 28. - Succubus

Két ellenkező nemű ember két képen. A különbség csupán annyi, hogy a két fotózás között ruhát cseréltek az alanyok. Hana Pesut Switcheroo című fotósorozatából kiderül, amit ősidők óta tudunk, azaz a férfiaknak hülyén áll a női ruha, és a nők sem mutatnak valami jól az erősebbik nem gönceiben, és bár mindez közhely, mi ezen mégis nevetünk, megerősítve azt a tényt, hogy a férfi-női szerepcsere, amíg világ a világ, sosem megy ki a divatból. A kanadai fotós három éve kezdett bele a projektbe, és önkéntesek részvételével azóta is folyamatosan bővíti sorozatát, melynek legjobban sikerült darabjai akkor lesznek igazán hatásosak, ha a párok tagjai nagy mértékben különböznek egymástól.

hanapesutswitcheroo4.jpghanapesutswitcheroo6.jpghanapesutswitcheroo2.jpgtumblr_inline_mv2yq83IMb1qa7num-egy.jpghanapesutswitcheroo1.jpghanapesutswitcheroo3.jpghanapesutswitcheroo5.jpgtumblr_inline_ml0n8w4VYK1qa7num-egy.jpgtumblr_inline_mtl2i3KgH31qa7num-egy.jpghanapesutswitcheroo7.jpgtumblr_inline_mugvoxili51qa7num-egy.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr515602895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása