Szubkultúr

Szőnyeg alá rejtve

2013. szeptember 13. - Succubus

Ha csak magukat a szőnyegeket festette volna meg a művész, részletgazdagságuk, színviláguk miatt akkor is lenyűgöző alkotások születtek volna, a spanyol Antonio Santin azonban valami pluszt is hozzáadott olajfestményeihez, hiszen a gyönyörű szőnyegek mindegyike valamilyen titkot rejt. A titokzatos kitüremkedések akár emberek is lehetnek, esetleg oda söpört problémák, a művész nyitva hagyja és a fantáziánkra bízza e kérdést. Santin képei jelenleg egy New York-i galériában láthatók.

AntonioSantin3.jpgAntonioSantin1.jpgAntonioSantin9.jpgAntonioSantin8.jpgAntonioSantin12.jpgAntonioSantin7.jpgAntonioSantin11.jpgAntonioSantin6.jpgAntonioSantin2.jpgAntonioSantin10.jpgAntonioSantin4.jpgAntonioSantin5.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr565510766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása