Szubkultúr

Tarot kártya A Gyűrűk Ura karaktereivel

2013. szeptember 03. - Succubus

Egy orosz grafikus SceithAilm néven töltötte fel a netre ezeket a művészi igénnyel kidolgozott, tarot kártyához készült rajzokat, amelyeket Tolkien legismertebb műve, A Gyűrűk Ura inspirált.

Összességében nagyon jól sikerültek a munkák, bár Arwen Császárnőként elég fura arcot kapott, és Gollam is roppant bugyuta fejjel néz a Szerencsekerék lapon, Frodó viszont a Banyapók hálójába csavarva remek választás az Akasztott ember illusztrálására. A Császár természetesen Aragorn lett, Trufa és Pippin a Bolond, Gimli az Erő lapon szerepel, a Mágus kártyára Szarumán került, Szürke Gandalf  a Remete, Fehér Gandalf a Főpap szerepében látható, a Főpapnő pedig Galadriel, aki épp Frodónak adja át Earendil fényét - már ha jól ismertem fel a figurákat a képekről. Éowyn a Szeretők lapon, Elrond az Igazságon látható, a Halálon pedig stílszerűen egy Fekete Lovas (nazgúl) szerepel. Az utolsó kép a Művészet kártyalapja, rajta egy számomra beazonosíthatatlan szőke tündével.

tarot__the_high_priestess_by_sceithailm-d5y8hqz.jpgtarot__the_fool_by_sceithailm-d5y8d1u.jpgtarot__the_empress_by_sceithailm-d5y8hxb.jpgtarot__the_hanged_man_by_sceithailm-d6c8e9s.jpgtarot__wheel_of_fortune_by_sceithailm-d69gm2v.jpgtarot__the_hierophant_by_sceithailm-d5yktr6.jpgtarot__the_magician_by_sceithailm-d5y8g57.jpgtarot__the_lovers_by_sceithailm-d62vgv1.jpgtarot__the_hermit_by_sceithailm-d68rvcm.jpgtarot__death_by_sceithailm-d6ey6nu.jpgtarot__the_emperor_by_sceithailm-d5ycf6w.jpgtarot__justice_by_sceithailm-d659u19.jpgtarot__strength_by_sceithailm-d6abiks.jpgtarot__temperance_by_sceithailm-d6k31bs.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr975493309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása