Szubkultúr

Internetböngészők ihlette ruhák

2013. augusztus 26. - Succubus

Viktorija Pashuta divatfotós a legnépszerűbb netes böngészők logói alapján alapján állított össze női outfiteket különböző divatmárkák cuccaiból. A ruhák leginkább színükben hasonlítanak a jól ismert ikonokra, de az összhatáshoz természetesen hozzátartozik a smink, a frizura, meg persze a kiegészítők és a modellek különböző pózai is. Mivel a logók általában élénk színűek, az elkészült ruhák is fiatalos, rikító színekben pompáznak.

Pashuta egyik barátja így jellemzi a különleges kollekciót: az Internet Explorer feltűnő, a Firefox szexi, az Opera elegáns, a Chrome praktikus, Safari pedig divatos. Az említett jelzők azonban nem biztos, hogy az ihletadó böngészőkről is elmondhatók... Bár tény, hogy az Explorer feltűnő(en szar), a Chrome pedig jól használható, de a szexi Firefox azért elég bizarrul hangzik.

 

ViktorijaPashuta1.jpgViktorijaPashuta2.jpgViktorijaPashuta3.jpgViktorijaPashuta5.jpgViktorijaPashuta4.jpgViktorijaPashuta6.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr755479369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása