Szubkultúr

Fújhatod!

2013. július 30. - Succubus

Unod már a régi bútoraidat? Túlságosan egyhangúnak találod a falakat a lakásodban! Semmi baj, kövesd Dudeman példáját, aki megmutatja, hogy graffitizni nem csak szabadtéren lehet. A színes foltokkal és pöttyökkel dolgozó művész bútorokat és falakat is szívesen kipingál, vidám hangulatot víve ezáltal a szobába. A graffitizett bútorok színesek, fiatalosak, és akár a nyári szünetben túlságosan unatkozó kamaszok is kiélhetik ily módon a kreativitásukat, persze csak akkor, ha a család többi tagja is rábólint.

graffitied-furniture-dudeman-thumb640.jpggraffitied-furniture-dudeman-1.jpggraffitied-furniture-dudeman-4.jpggraffitied-furniture-dudeman-2.jpggraffitied-furniture-dudeman-3.jpggraffitied-furniture-dudeman-5.jpggraffitied-furniture-dudeman-8.jpggraffitied-furniture-dudeman-10.jpggraffitied-furniture-dudeman-9.jpghancock-hallway.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr705427619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása