Szubkultúr

Régi családi fényképek új kontextusban

2013. július 25. - Succubus

Az arizonai Jackson Patterson montázs technikával készült fekete-fehér képei nosztalgikus hangulatúak, és nem véletlenül. A fotós régi családi fényképeket montírozott össze újonnan készült tájképekkel, új kontextusba helyezve ezáltal az egykoron megörökített emberi pillanatokat. A valóság és fikció ily módú keveredése érdekes összhatást eredményez, olyan, mintha a múlt árnyai egy időutazás következményeként egyszer csak megjelennének a nyugati part fenséges, de sivár tájain, hogy aztán a kép elkészülte után újra eltűnjenek, és visszatérjenek oda, ahonnan jöttek, az emlékek közé.

JacksonPatterson3.jpg

JacksonPatterson7.jpgJacksonPatterson8.jpgJacksonPatterson1.jpgJacksonPatterson13.jpgJacksonPatterson10.jpgJacksonPatterson11.jpgJacksonPatterson14.jpgJacksonPatterson12.jpgJacksonPatterson2.jpgJacksonPatterson4.jpgJacksonPatterson6.jpgJacksonPatterson5.jpgJacksonPatterson9.jpgtumblr_mqezvqiZPi1rse1ipo1_500.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr595425705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása