Szubkultúr

Híres műalkotások LEGO-ból

2013. július 23. - Succubus

Nathan Sawaya LEGO-művészt történelmünk híres műremekei ihlették meg, festmények és szobrok egyaránt. Lenyűgöző alkotásaiból New York-ban nyílt kiállítás, ahol többek között olyan LEGO-ból reprodukált műalkotásokban gyönyörködhetnek a látogatók, mint a Mona Lisa, Michelangelo Dávid-szobra, Nefertiti híres fejszobra, a Leány gyöngyfülbevalóval Vermeertől, Munchtól A sikoly, Van Gogh-tól A csillagos éj vagy Klimt híres képe, A csók. A nagyszabású, több ezer darabos LEGO-munkákat látva Nathan Sawaya méltán lett világhírű.

NathanSawaya12.jpgNathanSawaya10.jpgNathanSawaya9.jpgNathanSawaya8.jpgNathanSawaya6.jpgNathanSawaya7.jpgNathanSawaya5.jpgNathanSawaya4.jpgNathanSawaya3.jpgNathanSawaya11.jpgNathanSawaya1.jpgNathanSawaya2.jpgLego-Art-of-the-Brick-Nathan-Sawaya-Times-Square-NYC-14-620x936.jpg

Forrás: innen és innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr645419936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása