Szubkultúr

Itt a Facebook társasjáték!

2013. július 18. - Succubus

Közhely, de igaz, a digitális forradalom alapjaiban rengette meg a világot. Bár néhány évtizede még jól megvoltunk internet nélkül is, ma már a világháló életünk meghatározó, szerves része lett. A legújabb generációk a kommunikációra és kapcsolattartásra, sőt - bár elég morbidul hangzik - sokszor még a gyászolásra is egyre gyakrabban a netet használják, háttérbe szorítva ezzel a valódi emberi kapcsolataikat. Pedig a közösségi oldalak használata egyes felhasználókban szorongást, depressziót okozhat a kutatások szerint, növelve a magányosság és a bizonytalanság érzését.

Erre a társadalmi jelenségre reflektált Pat C. Klein grafikus, aki klasszikus táblás társasjátékot készített a Facebookból, arra inspirálva ezzel a barátokat, baráti társaságokat, hogy a neten vagy telefonon lógás helyett jöjjenek inkább össze személyesen valahol, szerezzenek közös élményeket, amelyhez például ez a társasjáték is remekül megfelel. Arról azonban nem szól a fáma, hogy Mark Zuckerberg mit szól mindehhez...

Facebook-The-Board-Game-1.jpg

Facebook-The-Board-Game-2.jpg

Facebook-The-Board-Game-5.jpg

Facebook-The-Board-Game-4.jpg

Facebook-The-Board-Game-3.jpg


Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr415413199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tra lala 2013.07.18. 16:17:59

Ha a grafikus csak rajzolt egy ilyen vicces kepet es aki akarja letolti/kinyomtatja maganak akkor semmit sem fog szolni, viszont ha a grafikus tenyleg tablas jatekot csinalt es penzert arulja, akkor nyilvan perelni fog. Mar ha nem egyeztek meg elotte/kozben.
süti beállítások módosítása