Szubkultúr

Babaszoba Lost - Eltűntek módra

2013. június 28. - Succubus

A portugál pár nagy rajongója lehet a Lost - Eltűntek című sorozatnak, hisz egy komplett babaszobát rendeztek be a széria alapján születendő gyermekük számára. A berendezést elnézve valószínűleg fiuk lesz, akinek a keresztneve ezek után nem is lehet más, mint a sorozatban szereplő kisbaba neve: Aaron.

lost.png

Van itt szinte mindenféle tárgy, ami a történetben felbukkant: a polcon kis Szűz Mária-szobor, ami a sorozatban drogot rejtett, egy másik polc szélére a Hurley-t üldöző lottószámokat festették oda, az ágy fölé függesztve ott van a lezuhant repülőgép is modell formájában, Dharma-jelek díszítenek mindent, a falat, az ágyat, a párnát, a babaruhát, és még egy kis dzsungelfílinget is sikerült bevinni a szobába a füves szőnyeggel és a növények segítségével. Akinek még így sem elég egyértelmű a lostos utalás, a Sawyer-baba vagy a kis kék játékbusz láttán csak bevillan valami. A tárgyak pontos leírása itt olvasható.

lost1.pnglost2.pnglost3.pnglost4.png

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr745381949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása