Szubkultúr

Ehető festmények

2013. május 31. - Succubus

Ida Froskra valószínűleg nem szóltak rá a szülei gyerekkorában, hogy ne játsszon az étellel. Vagy épp ellenkezőleg, túl sokszor dorgálták meg emiatt, amit felnőttkorában úgy kompenzált, hogy kenyérszeleteken kezdett alkotni különböző élelmiszerekből.

A norvég művésznő állatokról, épületekről is készít ehető képeket, de talán a világhírű festmények után készült adaptációi a legérdekesebbek a művei közül, úgyhogy ezekből válogattam a következő összeállításba.

idafroskarttoast1.jpg

idafroskarttoast7_vermeer.jpg

idafroskarttoast-sikoly.jpg

idafroskarttoast8_van_gogh.jpg

idafroskarttoast12_nok.jpg

idafroskarttoast3_dali.jpg

idafroskarttoast6-wyeth.jpg

idafroskarttoast_frida.jpg

idafroskarttoast13-monet.jpg

René Magritte, Johannes Vermeer, Edvard Munch, Vincent van Gogh, Pikene på Broen, Salvador Dalí, Andrew Newell Wyeth, Frida Kahlo, Claude Monet

Forrás: idafrosk.blogspot.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr305337366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hmes 2014.06.22. 15:30:21

Kedves szerkesztők, a Pikene på Broen egy Munch festmény CÍME, nem pedig az alkotó. Norvégül azt jelenti lányok a hídon.
süti beállítások módosítása