Szubkultúr

Napház Miamiban

2013. május 18. - Succubus

A hatalmas napot formázó üvegépületet a Visiondivision tervezte egy pályázat keretében a Miamiban található Bayfront Park mellé, a tengerbe. A cél az volt, hogy az épület a környezetéhez szervesen illeszkedve fejezze ki Miami lényegét, ami mi más is lehetne, mint az örökös napsütés. A projekt a Miami Sun nevet viseli.

A tervek szerint szállodaként, kaszinóként és kiállítóhelyként is funkcionáló, hajóval is könnyen megközelíthető épület a tengerben állna, és különleges, napelemekkel és apró lámpákkal bevont felületének köszönhetően, a fényviszonyokhoz folyamatosan idomulva változtatná a színét, nappal látványos napfelkeltét vagy naplementét, éjszaka pedig sejtelmes fényben tündöklő holdat varázsolva a horizontra.

designboom-visiondivision-the-miami-sun-a.jpg

designboom-visiondivision-the-miami-sun-02.jpgdesignboom-visiondivision-the-miami-sun-03.jpgdesignboom-visiondivision-the-miami-sun-04.jpgdesignboom-visiondivision-the-miami-sun-05.jpgdesignboom-visiondivision-the-miami-sun-06.jpgdesignboom-visiondivision-the-miami-sun-07.jpgdesignboom-visiondivision-the-miami-sun-08.gifdesignboom-visiondivision-the-miami-sun-09.gif

Forrás: visiondivision.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr875305796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása