Szubkultúr

We Are The World Of Warcraft

2013. június 19. - Succubus

A World of Warcraft a világ legnépszerűbb online szerepjátéka, és efölött a tény fölött az NBC műsora, a  Late Night Show with Jimmy Fallon sem tudott szó nélkül elmenni, úgyhogy készítettek egy klipet a We Are The World után szabadon, így tisztelegve a játék előtt.

A WoW amúgy mindig is híres volt a játékba elrejtett apró gegekről, Haris Pilton néven például Paris Hilton is szerepel a történetben.

Nem újdonság az sem, hogy dalok születnek a játékhoz. A World of Warcraftnak külön virtuális zenekara is van, amely valójában is létezik, a game show-k állandó fellépője. Sok vicces Wow-dal is született a játék indulása óta, ezek közül talán ez az egyik legszórakoztatóbb, az I am Murlock című dal még 2007-ből a Tauren Chieftainstől, a virutális Wow-bandától. I am more then a fish...

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr845368515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása