Szubkultúr

Valószínűtlenség - Mindennapi tárgyak kicsit másképp

2013. június 19. - Succubus

Az olasz fotós, Giuseppe Colarusso Improbabilità ('valószínűtlenség') című sorozata egyszerű használati tárgyakat mutat be oly módon átalakítva, hogy azok épp a lényegüket, a funkciójukat veszítsék el, és váljanak teljességgel használhatatlan, vagy legalábbis eredeti rendeltetésének nem megfelelő eszközökké, önmaguk szürreális paródiájává.

Giuseppe-Colarusso-16.jpgGiuseppe-Colarusso-22.jpgGiuseppe-Colarusso-1.jpgGiuseppe-Colarusso-12.jpgGiuseppe-Colarusso-18.jpgGiuseppe-Colarusso-11.jpgGiuseppe-Colarusso-7.jpgGiuseppe-Colarusso-8.jpgGiuseppe-Colarusso-6.jpgGiuseppe-Colarusso-9.jpgGiuseppe-Colarusso-13.jpgGiuseppe-Colarusso-2.jpgGiuseppe-Colarusso-19.jpgGiuseppe-Colarusso-3.jpgGiuseppe-Colarusso-14.jpgGiuseppe-Colarusso-4.jpgGiuseppe-Colarusso-20.jpgGiuseppe-Colarusso-5.jpgGiuseppe-Colarusso-21.jpgGiuseppe-Colarusso-17.jpgGiuseppe-Colarusso-15.jpgGiuseppe-Colarusso-25.jpgGiuseppe-Colarusso-24.jpgGiuseppe-Colarusso-23.jpg

Forrás: Giuseppe Colarusso

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr85368646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ákika80 2013.06.19. 13:17:38

Hát nem semmi képek! nekem nagyon tetszenek!
én is szeretnék ilyen képeket egyszer csinálni, tök jó volna!
már fényképezőgépet vettem is a Media Marktba nagyon jó áron, csak még nem volt alkalmam kipróbálni, de majd a sok nyaralás alkalmával remélem belejövök!
süti beállítások módosítása