Szubkultúr

Ismerjétek meg Smoothie-t, a világ legfotogénebb macskáját!

2016. május 03. - Succubus

Smoothie, az Instagramon 156 ezer követővel bíró macska kicsit olyan lehet, mint Barney Stinson az Így jártam anyátokkal-ból: egyszerűen nem lehet róla rossz képet készíteni. Brit hosszúszőrünk ugyan nem egyforma arckifejezéssel (és a nyakkendőjét fogva) pózol minden róla készült képen, mint Barney, de tény, hogy a legtöbb fotón előnyös külsőt mutat köszönhetően a vörös bundájához remekül passzoló gyönyörű zöld szemeinek.

Hogy tényleg ő-e a legfotogénebb macska a világon, az persze nehezen eldönthető, de kétségtelen, hogy Smoothie jól bírja a kamerát, sőt még különböző pózokat is felvesz, ha fényképezik. Arról viszont szentül meg vagyok győződve, hogy az ártatlan pofi valójában egy bestiát takar. Kis szőrös sztárunk mindenesetre a boldog macskák életét éli hollandiai otthonában a képek tanúsága szerint: szeret játszani, netezni, nézelődni, felmászni helyekre, dobozban feküdni, vetett ágyban aludni és fetrengeni a lakás különböző helyein, és természetesen a pofavágásokat is sokat gyakorolja, ami, mint alant látható, nagyon is megy neki.

3_3.jpg

beautiful-fluffy-cat-british-longhair-13.jpg

beautiful-fluffy-cat-british-longhair-14.jpg

beautiful-fluffy-cat-british-longhair-21.jpg

beautiful-fluffy-cat-british-longhair-24.jpg

insta-3.gif

insta-4.gif

2_2.jpg

4_4.jpg

5_2.jpg

6_3.jpg

7_1.jpg

8_1.jpg

980x.jpg

99_1.jpg

beautiful-fluffy-cat-british-longhair-11.jpg

beautiful-fluffy-cat-british-longhair-2.jpg

Forrás: innen és innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr218682610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siriq111 2016.05.03. 23:31:46

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Azert nem olyan jofej mint az en macsam aki most ker leki tamogatast a fialashoz. Mondjunk en aktivan kozremukodom egy ideig aztan nekem is pihi van. Bar mar megnyugodott.

siriq111 2016.05.03. 23:34:34

Kulon helyseg csak neki, szamitogeppel futve, kaja, ivoviz es friss alom bekeszitve a paplannal amivel most eppen elvonult.
süti beállítások módosítása