Szubkultúr

Csalódott tekintetű macska lehet az internet új sztárja

2013. szeptember 04. - Succubus

Grumpy Cat és Lil Bub után - akik egyébként még alig vannak túl az egymással való találkozáson (erről fotókat itt találtok) - újabb macska válhat az internet sztárjává. A hároméves arany színű csincsilla cica, aki Foo-Chan néven tengeti az életét, olyan csalódott arckifejezéssel néz a világba, mintha most vették volna el tőle a vacsorájával teli tálkáját. Pedig Foo-Chan valójában nem is szomorú, csak ilyen az arca - ahogy Butters mondaná apjának a South Parkban, amikor az grimaszolással vádolja -, és bár úgy tűnik, hogy nagyon sanyarú sorsa van szegénynek, nem kell azért sajnálni ezt a depressziós tekintetű cicát, hiszen szemmel láthatólag jó körülmények között, drága macskatápon él, ráadásul esélyes arra, hogy híressé lett elődjei után belőle is világszerte ismert macskaceleb legyen.

disappointed-cat-26.jpgdisappointed-cat-18.jpgdisappointed-cat-75.jpgdisappointed-cat-0.jpgdisappointed-cat-93.jpgdisappointed-cat-1-.jpgdisappointed-cat-34.jpg103.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr525495019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyulanka 2013.09.06. 15:19:28

édes drága , nagyon cuki pofija van:):)

TGabi 2013.09.10. 00:01:02

Nagyon aranyos! :)
süti beállítások módosítása