Szubkultúr

Ilyen egy nagyon menő Star Wars-os gyerekszoba!

2018. február 28. - Succubus

Vannak jó alvó gyerekek és vannak rossz alvók, no és persze vannak olyanok is, akik inkább a szülői hálóban töltik az éjszakát édesdeden befészkelve magukat a dupla ágy közepre, az anyjuk és apjuk közé, félig-meddig kitúrva őket az ágyból. Persze a szülők számára ez minden, csak nem ideális szituáció, hisz nekik is szükségük van az intimitásra, a kényelemre és a pihentető alvásra egy hosszú és fárasztó nap után, ami így természetesen nem megvalósítható. Ugye, ismerős a fenti probléma? Ha igen, most jól figyelj, mert a furcsa nevű Dericrw házaspár egy kreatív és látványos megoldásötletet kínál!

Berendeztek ugyanis a gyereknek egy különleges hálószobát, méghozzá olyat, ami minden Star Wars-rajongó kisfiú vagy kislány szívét megdobogtatná. No igen, ilyen az, amikor a közös cél és a kialvatlanság „monumentális" tettekre sarkall! A Star Wars tematikájú szoba központi elemét a Millennium Falcon egy részletét megformáló, lenyíló feljárón megközelíthető függőágy, vagy ha úgy jobban tetszik, alvókabin teszi ki, az űrhajó további része pedig a mögötte lévő falfestményen folytatódik tovább és veszik az űr távolába, hisz a nem túl nagy alapterületű helyiségben máshogy nem fért volna el egy ilyen méretű építmény. A kétszemélyes ággyal és polcokkal felszerelt hajókabin ajtaján keresztül a szoba - stílszerűen űrhajóbelsőt mintázó és szekrényeket is rejtő - falára felrögzített tévé is kényelmesen nézhető. A lepedő is Star Wars-os természetesen, valamint egy szuper játékfegyver-gyűjtemény is helyet kapott a gyerekszobában, amit éjszaka a Falconból kiszűrődő, többféle színben is világító lámpák fényei tesznek még hangulatosabbá. Jó, elismerem, a tematikus gyerekszoba nem új ötlet, Dericrw munkája azonban elég látványos lett ahhoz, hogy a fotói körbejárják a netet és inspirációt adhassanak másoknak is.

star-wars-bed-room-1.jpg

star-wars-bed-room-2.jpg

star-wars-bed-room-3.jpg

star-wars-bed-room-4.jpg

star-wars-bed-room-5.jpg

star-wars-bed-room-6.jpg

star-wars-bed-room-7.jpg

star-wars-bed-room-8.jpg

star-wars-bed-room-9.jpg

star-wars-bedroom-10.jpg

star-wars-bedroom-11.jpg

star-wars-bedroom-13.jpg

star-wars-bedroom-14.jpg

star-wars-bedroom-15.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr8713705000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása