Szubkultúr

10 grafika a Brexitről

2016. június 29. - Succubus

Hatalmas megdöbbenéssel fogadta múlt héten Európa a britek népszavazásának végeredményét, azt, hogy az ország többsége az EU-ból való kilépésre voksolt. A Nagy-Britanniát és az egész világot is alaposan megosztó Brexitet a művészvilág sem hagyhatta szó nélkül, élükön azzal a Jean Jullien grafikussal, aki a párizsi terrortámadások után elkészítette az egész netet körbejáró, az Eiffel-tornyot egy békejellel kombináló ikonikus rajzát Peace for Paris címmel. Jean Jullien és más grafikusok most a brit kilépés hírére reagáltak rajzban, ebből láthattok most egy válogatást.

brexit9.jpg

brexit1.jpg

brexit10.jpg

brexit2.jpg

brexit3.jpg

brexit4.jpg

brexit5.jpg

brexit6.jpg

brexit7.jpg

brexit8.jpg

A rajzokat készítették a képek sorrendjében: Pep Montserrat, Gizem Vura, Amisha Ghadali, JBOY, Jean Jullien, Linzie Hunter, Liva Rubene, Andrea Angeli, H A T C H, Lucas Levita

 

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr718854044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása