Szubkultúr

Ez történik, ha hátat fordítasz egy nagymacskának

2016. május 11. - Succubus

Na, nem mintha olyan gyakran jönnének velünk szembe nagymacskák, de azért nem árt tudnunk, hogy jobb óvatosnak lenni. Egy bátor önkéntes a tampai állatkertben mutatta be, hogy mi történik, ha hátat fordítunk egy nagymacskának. Mindezt persze biztonságos körülmények között, ráccsal elkerített állatokkal demonstrálta.

Mint látható, a macskák azonnal támadnak, ha alanyunk hátat fordít nekik. Előbb lopakodva közelítenek a „zsákmány” felé, majd odacsapnak egyet a rácson keresztül is. Ha az önkéntes visszafordul, a nagymacskák azonnal felveszik a legártatlanabb tekintetüket, mintha nem épp az előbb akartak volna megenni emberünket. Macskatulajdonosoknak persze mindez nem újdonság, hisz egy házi macska is tud ilyen vadul viselkedni, elég, ha a gazdi a cica simogatása közben egy pillanatra másfelé figyel, és már kész is a baj, a macska bekattan és támad. Persze nem minden macska ilyen bolond, bár szerintem a többségük alapból nagymacskának gondolja magát…

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr318703812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása